Voedingssupplementen van Cellics

Het is mijn missie om jou de allerbeste behandeling te geven op het gebied van huidverbetering. Maar in mijn salon merkte ik dat een bindweefselmassage bij de ene vrouw véél beter resultaat gaf dan bij de andere. Hoe kan dat? Ik wil namelijk dat iedereen er stralend uitziet.

Om je huid structureel mooier te maken, moet je kiezen voor een holistische benadering: niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant.

Je huid is namelijk één van de laatste plekken in je lichaam die voedingsstoffen krijgt aangeleverd. Vitamines en mineralen gaan eerst naar je vitale organen. Wat er overblijft, gaat naar je huid. Dat klinkt logisch, maar is wel jammer als je mooi ouder wilt worden. Wil je je huid voeden, dan heb je dus dagelijks een hoge dosering vitaminen en mineralen nodig. Helaas krijgen we die nog zelden binnen met gewone voeding.

Cellics

Omdat in mijn salon alles draait om structurele verbetering, heb ik me verdiept in de voedingssupplementen van Cellics. De resultaten van dit topmerk zijn spectaculair omdat de onderliggende huidlagen worden bereikt. Daar begint het herstellende en vernieuwende vermogen van je huid:

  • Uitgebalanceerde samenstelling van hoog gedoseerde ingrediënten die elkaar versterken
  • Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid
  • Een breed spectrum aan antioxidanten die je cellen beschermen tegen slechte invloeden van buiten
  • Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen
  • Een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur
  • Een immuunboost om te zorgen dat jij niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen

Eén schepje Cellics-poeder in een glas water (of smoothie) is genoeg om je huid van binnenuit te voeden. Het is een alles-in-één oplossing waar ik heel enthousiast over ben. Zeker omdat Suzan, de ontwikkelaar van deze supplementen, ook huidcoach bij hannah is. Zij weet waar ze over praat.

Maak je keuze uit o.a.:

Inspiration (Cell Elixer)

Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid. Het is een hoogwaardig supplement dat zorgt voor een strakke huid, stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren en gezonde darmen. Speciaal voor vrouwen van 30+.

Confidence (Cell Elixer Limitless)

Hetzelfde als de Inspiration, maar dan nóg beter. Het beste op het gebied van anti-aging. Speciaal voor vrouwen van 50+.

Together (Cell Omega)

Een topper voor een glanzende huid en gezonde cellen. De omega-3 vetzuren ondersteunen een goede werking van je hormoonhuishouding, zorgen voor een betere concentratie en een beter geheugen.

Attention (Cell Pure)

Speciaal voor de probleemhuid. Want huidherstel, en daarmee huidverbetering, is alleen mogelijk wanneer je darmen goed werken. De Attention is een krachtige 5-weekse detox voor je huid.

Independent (Cell Builder Vegan)

Deze vegan oplossing bevat plantaardige eiwitten, natuurlijke antioxidanten van fruit en groenten, spirulina en vegan collageen boosters. De Independent is een aanvulling op je voeding wat betreft eiwitten, dus zeker voor vegans een must.

Wil jij Cellics voedingssupplementen voor je huid proberen?

Neem plaats in mijn stoel en vraag ernaar. Ik beloof je: bij mij krijg je meer dan een schoonheidsbehandeling. Laat mij je natuurlijke schoonheid en gezonde uitstraling herstellen. Als jouw huid straalt, dan doe jij dat ook!

Een gezonde huid is een mooie huid!

Open chat
Hallo, kan ik je helpen?