• Jolanda Hekkers - schoonheidssalon - De Meern - Utrecht - Leidsche Rijn - hannah - Juliette Armand

Juliëtte Armand

Op zoek naar cosmetische behandelingen die hetzelfde effect hebben als plastische chirurgie? Het hightech merk Juliette Armand biedt geavanceerde therapieën die de kracht van de eigen huidcellen benutten. De behandelingen en producten hebben een fantastisch effect.

Ze vallen onder de zogenaamde cosmeceuticals, een combinatie van cosmetica en farmaceutica. De ingrediënten zijn hoog gedoseerd en helemaal op elkaar afgestemd. Door die onderlinge samenwerking van werkstoffen verbetert je huid zichtbaar.

Mijn motto: natuurlijk ben je op je mooist. Cosmeceuticals zijn de toekomst, en de producten van Juliette Armand vormen de basis van een mooie, gezonde en stralende huid.

De behandelingen van Juliette Armand mogen alleen worden uitgevoerd door speciaal hiervoor opgeleide specialisten van hannah. Ik ben er trots op om als één van de eersten in Nederland deze innovatieve behandelingen te mogen aanbieden.

Ik bied 7 behandelingen met Juliette Armand:

Acne Therapy

Voor een onzuivere huid, of een huid die gevoelig is voor acne. Door de zeer hoogwaardige werkstoffen wordt de groei van bacteriën geremd. Dit helpt om ontstekingen te remmen, talgproductie te reduceren en je huid te hydrateren.

Resultaat: een rustige huid, fijnere poriën en betere huidstructuur.

Aging Regulator Therapy

Voor spectaculaire huidverjonging. Door het gebruik van Retinol en vitamine C wordt de natuurlijke huidregeneratie gestimuleerd. De huid wordt intensief gehydrateerd en beschadigde cellen worden opgeruimd.

Resultaat: een jeugdige huid, fris en stralend.

Sensi Therapy

Voor een gevoelige huid. Kalmerende werkstoffen helpen om huidirritaties tegen te gaan. De huid wordt intensief gehydrateerd, kan daarna sneller genezen en zichzelf beter beschermen.

Resultaat: een rustige huid, sterk en met een gezonde glans.

Whitening Therapy

Bij pigmentatie. Hoge concentraties vitamine C, Arbutin en Rumex helpen om pigmentatie aan te pakken en huidverkleuringen te bestrijden. Ook de aanmaak van melanine wordt gereduceerd.

Resultaat: een stralende huid en een egale teint.

Apocalypsis Therapy Exfoliation

Dit is een zeer krachtige kruidenpeeling die celvernieuwing stimuleert. Het geeft dezelfde resultaten als een chemische peeling, maar dan op een natuurlijke basis. Een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica.

Resultaat: een jeugdige stralende huid.

Apocalypsis Therapy Acne

Dit is een zeer krachtige kruidenpeeling, speciaal ontwikkeld om acné te behandelen, talgafscheiding te verminderen en de huid minder te laten glimmen.

Resultaat: een gladde huid, minder acne.

Chronos

Een doorbraak in de wereld van cosmetica: kwalitatief zeer hoogwaardige behandeling om tekenen van huidveroudering te bestrijden en te voorkomen. Gebruikt de eigen cellen als beschermend schild tegen vochttekort, biologische veroudering en oxidatieve schade. Chronos gaat op natuurlijke wijze de strijd aan met injectables, needling en cosmetische chirurgie.

Resultaat: een jongere huid, stevig en gezond.

€ 80,-

Een gezonde huid is een mooie huid!

Open chat
Hallo, kan ik je helpen?